• Головна
  • Що почитати? Цікаві книги на липень
Новини компаній
09:15, 19 липня

Що почитати? Цікаві книги на липень

Новини компаній

В епоху гаджетів, активної цифровізації, книга залишається популярним інструментом саморозвитку. Читаючи, ми не просто проводимо дозвілля, а тренуємо свій розум. Шукаєте що почитати і при цьому полюбляєте фантастику, фентезі? Ми підібрали топ 3 книги видавництва BookChef, які зроблять ваші вечори насиченими на емоції та враження.

Королівство Нечестивих. Книга 1: Королівство Нечестивих

Що почитати? Цікаві книги на липень, фото-1

Емілія та її сестра-близнючка Вітторія — відьми, які таємно живуть серед людей. Одного вечора Вітторія не з’являється на родинну вечерю. І незабаром Емілія знаходить тіло дорогої сестри неймовірно понівеченим. Спустошена Емілія затялася відшукати вбивцю близнючки і помститися за будь-яку ціну, навіть якщо для цього доведеться вдатися до темної магії, яку давно заборонено.

Іще в дитинстві бабуся застерігала дівчаток не бавитися чорною магією і не мати жодного стосунку до потойбіччя. Утім близнючки до неї не дослухалися.

Емілія здійснює магічний ритуал викликання князя пекла, і до неї з’являється Гнів — один із Нечестивих. Від нього дівчина дізнається, що господар доручив йому розкрити серію жіночих убивств, що і далі тривають на острові.

Хто ж той загадковий убивця, який полює на відьом-незайманок? Із ким іще з князів темряви має зіткнутися Емілія, щоб помститися за жорстоке вбивство Вітторії? І до чого тут Ріг Аїда, який відмикає ворота пекла?

Купити книгу «королівство нечестивих»

Королівство Нечестивих. Книга 2: Королівство Проклятих

Що почитати? Цікаві книги на липень, фото-2

Емілія присягається зробити все, щоб помститися за жахливе вбивство любої сестри-близнючки Вітторії. Тож продає душу дияволу, зголошуючись стати королевою Нечестивих і взяти шлюб із князем Гординею. На шляху до обітниці вона долає Коридор гріхів і піддається спокусливим фантазіям щодо обіймів Гніва.

Та попри приязнь до князя-супровідника, Емілія все ж заміряється вручити себе самому дияволу, як і заповідалося. Утім іще має засвоїти низку правил обходження в королівстві Нечестивих, яке нині стає її новим прихистком. Тут не можна нікому довіряти. Адже серед підступних демонів-гріхів, розкішних палаців, таємничих запрошень на вечірки та суперечливих доказів того, хто насправді скривдив сестру, Емілія почувається вкрай самотньою і беззахисною. Чи може вона довіряти Гніву, своєму колишньому союзнику у світі смертних? І які небезпечні таємниці про свою справжню природу він зберігає?

Купити книгу «Королівство проклятих»

Кров і попіл: Із крові й попелу. Книга 1

Що почитати? Цікаві книги на липень, фото-3

Пенеллафі Балфур, вона ж Маківка — не просто осиротіла донька багатіїв, наближених до королівської родини, а ще й Діва. Діву роками готують до важливого релігійного ритуалу, глибоко шанують і ревно стережуть, тож Маківка виросла в достатку й має все, крім особистої свободи.

Вона скута жорсткими рамками правил, але нишком порушує їх усі: навчається бойових мистецтв, допомагає тим, кому пощастило менше, потай вибирається на прогулянки до міста й не тільки. Під час однієї з таких прогулянок Маківка, сховавшись під маскою, зустрічає прекрасного незнайомця. Той плутає її зі служницею, з якою в нього побачення, — розвага, про яку Діві навіть мріяти не можна.

Однак це — лише початок неймовірних пригод, які спонукають її засумніватися майже в усьому, що вона знає про людство.

Купити книгу «Кров і попіл»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#книжковий інтернет-магазин BookChef
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...