• Головна
  • Стрілянина в Одесі: жінці загрожує кримінальна відповідальність за напад на копа
12:33, 19 липня
Надійне джерело

Стрілянина в Одесі: жінці загрожує кримінальна відповідальність за напад на копа

Стрілянина в Одесі: жінці загрожує кримінальна відповідальність за напад на копа

Поліція кваліфікувала дії учасників інциденту на "Привозі" та відкрила кримінальне провадження. Водія та жінку затримали. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

"Водія BMW та жінку, яка напала на патрульного поліцейського під час виконання службових повноважень, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за насильство щодо працівника правоохоронного органу. Також за водіння у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння відносно водія BMW поліцейські склали адміністративний протокол", - йдеться у повідомленні. 

Слідчі внесли дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфікувавши її як насильство щодо працівника правоохоронного органу - стаття 345 Кримінального кодексу України. Фігурантам готується повідомлення про підозру.

"Крім цього, стосовно водія, який порушив Правила дорожнього руху та відмовився проходити освідування на стан спʼяніння, складено адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також триває службова перевірка для надання оцінки діям патрульних поліцейських. Про її результати поінформуємо додатково", - зазначили у відомстві. 

Читайте також:Стрілянина в Одесі: біля "Привозу" натовп оточив поліцію, - ФОТО й Одеські патрульні прокоментували стрілянину в центрі міста

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...