• Головна
  • Одесит налагодив виробництво фальсифікованої кави, - ФОТО
11:40, 24 липня
Надійне джерело

Одесит налагодив виробництво фальсифікованої кави, - ФОТО

Одесит налагодив виробництво фальсифікованої кави, - ФОТО

Кіберполіцейські та детективи БЕБ припинили діяльність підпільного цеху, де фальсифікували світові бренди кави. Організував нелегальне виробництво кави в антисанітарних умовах одесит. Вартість вилученого у ході обшуків майна становить близько 1,6 млн грн.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що фігурант облаштував приміщення, де в антисанітарних умовах фасував кавову сировину в упаковки з айдентикою світових брендів. При цьому жодних договорів, дозвільних документів та ліцензій на використання популярних торговельних марок "бізнесмен" не мав.

Фальсифіковану продукцію під виглядом оригінальної оптовими та роздрібними партіями фігурант розповсюджував в інтернеті, а також у місцевих торгових точках та ринках регіону.

Правоохоронці провели чотири обшуки за місцями проживання та діяльності зловмисника, звідки вилучили майже 700 кг кавових зерен та розчинної кави, пристрої для фасування і упаковки кавової продукції, полімерні пакети різних об’ємів, кошти, отримані від незаконної діяльності тощо. Орієнтовна вартість вилученого майна становить майже на 1,6 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...