• Головна
  • Сімейна стоматологія Primely — здоров'я зубів вашої родини починається тут!
Новини компаній
11:00, 25 липня

Сімейна стоматологія Primely — здоров'я зубів вашої родини починається тут!

Новини компаній

В історичному районі Одесі на Слобідці в сучасному ЖК «Одеські традиції» знаходиться сімейна стоматологія Primely — місце, де ви зможете забути про всі страхи з приводу лікування зубів, адже тут лікарі дбають не тільки про якість лікування, але і про психологічний комфорт пацієнта.

В стоматологічній клініці Primely ми переконані, що здоров'я зубів — це ключ до прекрасної та щирої посмішки. Саме тому ми робимо все можливе для того, щоб створити затишну атмосферу в клініці та допомогти вам пройти процес лікування зубів максимально комфортно.

Сімейна стоматологія Primely — здоров'я зубів вашої родини починається тут!, фото-1

Чому пацієнти обирають стоматологію Primely?

З моменту заснування стоматології Праймелі, ми прийняли рішення про те, що створимо відповідні умови для того, щоб лікувати зуби дорослим і дітям без болі, дискомфорту та страхів.

Наші пацієнти обирають Primely, бо знають, що у нас:

  • Можна лікувати зуби всій родині. Наші фахівці спеціалізуються на лікуванні пацієнтів будь-якого віку — від найменших до найстарших. Ми створюємо комфортну та дружню атмосферу, щоб кожен відчував комфортно та можемо налаштувати дитину чи чутливого до стоматологічного крісла дорослого на лікування.
  • Сучасне обладнання. Використовуємо сучасні технології та матеріали для забезпечення найкращих результатів. Окрему увагу приділяємо дезінфекції та стерилізації інструментів, адже для стоматології — це фундамент. Використовуємо надійне обладнанні німецького бренду MELAG.
  • Лікарі, які вміють знаходити підхід до пацієнта. Наша команда складається з висококваліфікованих стоматологів, які постійно підвищують свою кваліфікацію. Ви можете бути впевнені, що здоров'я ваших зубів у надійних руках.
  • Широкий спектр послуг. Ми пропонуємо комплексне обслуговування — від профілактичних оглядів у стоматолога та гігієнічних чисток до хірургічних втручань. Усе для того, щоб ваша усмішка була здоровою та привабливою.

Зручне розташування клініки Primely у форматі «стоматологія біля дому» дозволяє вам економити час на дорогу та прийти полікувати зуби у своєму районі на Слобідці в стоматології в Одесі.

Сімейна стоматологія Primely — здоров'я зубів вашої родини починається тут!, фото-2

Які послуги ми надаємо в стоматології Primely в Одесі?

Сімейна стоматологія на Слободці Primely надає повний спектр стоматологічних послуг для дітей та дорослих, тож у нас ви можете зробити всі необхідні процедури та пройти лікування, яке забезпечить вам здорову, білосніжну та привабливу посмішку.

  • Терапія зуба (лікування карієсу, запалення ясен, лікування каналів зуба, гострого зубного болю тощо)
  • Хірургія (просте та складне видалення зубів, імплантація зубів і т.д.)
  • Ортопедія (знімне та незнімне протезування, встановлення коронок, протезів)
  • Ортодонтія (корекція зубного ряду та вирівнювання прикусу завдяки сучасним брекет-системам)
  • Естетична стоматологія (професійна чистка та відбілювання зубів, вініри)
  • Дитяча стоматологія (лікування молочних та постійних зубів дітям без страху)
  • Лікування зубів з анестезією (використовуємо седацію, лікування зубів уві сні з наркозом для дорослих та дітей)
Сімейна стоматологія Primely — здоров'я зубів вашої родини починається тут!, фото-3

Не відкладайте турботу про здоров'я зубів на потім. Адже в стоматології, як і в інших галузях медицини, краще попередити захворювання, ніж потім його лікувати.

Завітайте до нас всією родиною та переконайтеся, що стоматологічна допомога може бути приємною та ефективною.

Чекаємо вас в стоматології Primely за адресою: м. Одеса, вул. Ак. Воробйова 1Б, ЖК «Одеські традиції». Записатися на прийом до стоматолога можете онлайн на сайті і адміністратор перетелефонує вам або за телефонами 097 58 21 192 чи (048) 702 20 20.

Стоматологія Primely — усміхайтеся з упевненістю!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...