• Головна
  • Жителя Одещини затримали на передачі хабаря прикордоннику, - ФОТО
15:00, 25 липня

Жителя Одещини затримали на передачі хабаря прикордоннику, - ФОТО

Жителя Одещини затримали на передачі хабаря прикордоннику, - ФОТО

Поліцейські Одещини затримали чоловіка за надання хабаря прикордоннику у розмірі 2500 доларів за безперешкодний перетин. За це фігурант може на вісім років потрапити за ґрати.

Про таке розповіли у пресслужбі ГУНП. 

"Поліцейські встановили, що 33-річний житель міста Роздільна, діючи спільно з наразі невстановленими особами, запропонував начальнику групи відділення інспекторів прикордонної служби 2,5 тисячі доларів за надання йому можливості безперешкодно перетнути кордон з Республікою Молдова поза межами пунктів пропуску.

Втім, про пропозицію хабаря охоронець кордону одразу повідомив своєму керівництву. У подальшому, за участю поліцейських, були вжиті заходи щодо документування злочину", - йдеться у повідомленні. 

Чоловіка затримали відразу після передачі хабаря прикордоннику. Гроші правоохоронці вилучили в якості речових доказів.

"За цим фактом ми розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі, вчинена з попередньою змовою групою осіб, за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища) Кримінального кодексу України та повідомили порушнику про підозру. Суд задовольнив наше клопотання та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 242 тис. 240 грн. Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. У ході розслідування ми будемо встановлювати й інших осіб, причетних до злочину, а також за результатами досудового розслідування та зібраних доказів дамо остаточну правову кваліфікацію протиправним діям підозрюваного", - зазначила старша слідча Роздільнянського районного відділу поліції Римма Мачулко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...