• Головна
  • Сіли п’яними за кермо і скоїли ДТП: трьох водіїв з Одещини притягнуть до відповідальності
14:49, 29 липня

Сіли п’яними за кермо і скоїли ДТП: трьох водіїв з Одещини притягнуть до відповідальності

Сіли п’яними за кермо і скоїли ДТП: трьох водіїв з Одещини притягнуть до відповідальності

Внаслідок автопригод ніхто з людей не травмувався, пошкоджень зазнали лише транспортні засоби. За порушення правил дорожнього руху водіям загрожує покарання штрафом з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Про це повідомили у поліції.

Дорожньо-транспортні пригоди сталися у вечірній час. Поліцейські встановили, що в селі Великобоярка 52-річний водій легковика «ВАЗ» не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з вантажівкою «MAN» під керуванням 35-річного чоловіка. А в селищі Саврань 46-річний водій легковика «Аudi» не впорався з керуванням і допустив з'їзд автомобіля в кювет з подальшим перекиданням. Ще один 36-річний чоловік, рухаючись на легковику «Honda» по селу Любомирка, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, в’їхав у паркан приватного домоволодіння та пошкодив вулики.

В усіх трьох автопригодах обійшлося без людських жертв. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження, їх помістили на арештмайданчик.

Перевірка на стан сп’яніння показала, що водій вантажівки був тверезий, а керманичі легковиків – п’яні.

Відносно останніх поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 та ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння. Матеріали вже скеровані до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушникам загрожує штраф у розмірі 17-ти тисяч гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами протягом року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...