• Головна
  • Ledger випускає новий гаманець із безпечними безконтактними сенсорними дисплеями E Ink
Новини компаній
17:00, 29 липня

Ledger випускає новий гаманець із безпечними безконтактними сенсорними дисплеями E Ink

Новини компаній

Продукт є частиною нового покоління безпечних апаратних гаманців від Ledger.

Ledger представив Ledger Flex, останній апаратний гаманець компанії, на конвенції Bitcoin 2024 у Нешвіллі. Новий продукт пропонує захищений сенсорний екран електронного чорнила на базі безпечної ОС Ledger і підключення NFC, щоб підвищити зручність використання без шкоди для безпеки.

Згідно з прес-релізом Ledger, Ledger Flex, створений на основі надійного апаратного забезпечення Ledger, має культовий чорний і сталевий мотив. Під час запуску компанія також представила спеціальне видання Ledger Flex BTC.

Завдяки 2,8-дюймовому дисплею з високою роздільною здатністю гаманець забезпечує чітку видимість для схвалення транзакцій і входу в систему, а технологія E Ink забезпечує винятковий час автономної роботи – тижні або навіть місяці від одного заряду, заявив Леджер.

Ledger Flex — другий новий продукт Ledger цього року після попереднього випуску Ledger Stax, який має перший у світі вигнутий дисплей E Ink.

«Запускаючи Ledger Flex і Ledger Stax цього року, ми переосмислюємо досвід самостійної опіки. Пристрої Ledger уже захищають понад 20% світових цифрових активів, а наша нова категорія захищених сенсорних екранів зробить самоохорону доступнішою, ніж будь-коли раніше, для більшої кількості споживачів і підприємств», — сказав Паскаль Готьє, голова та генеральний директор Ledger.

Ledger випускає новий гаманець із безпечними безконтактними сенсорними дисплеями E Ink, фото-1

Flex, ціна якого становить 249 доларів, є однією з найпреміальніших пропозицій компанії, позиціонується вище серії Nano, але нижче Ledger Stax за 399 доларів. Гаманець інтегрується з додатком Ledger Live, підтримуючи транзакції через 70 блокчейнів і 200 dApps.

Окрім Flex, Ledger представила Ledger Security Key, новий додаток для Ledger Stax і Ledger Flex. Програма забезпечує безпечний вхід із двофакторною автентифікацією (2FA) і можливостями ключа доступу, зазначив Леджер.

«Без безпечного екрана ви не в безпеці. Крапка. Прості у користуванні захищені сенсорні екрани Ledger Stax і Ledger Flex — це єдині справді безпечні сенсорні екрани у світі, перевірені Donjon і третіми сторонами», — сказав Ян Роджерс, керівник відділу досвіду Ledger.

Ledger сказав, що його програма Security Key розроблена для захисту особистих даних користувачів разом із їхньою цифровою цінністю в майбутньому, де домінуватимуть штучний інтелект і дипфейки. Нові пристрої Ledger пропонують важливе рішення, оскільки «доказ вас» стає все більш важливим.

«Зі зростанням цифрової власності та підробками штучного інтелекту безпека цифрових активів, підтвердження людяності та підтвердження особи є надзвичайно важливими, ніж будь-коли», — заявив Роджерс. «Ledger Stax і Ledger Flex — це безпечні сенсорні екрани, які підійдуть із незахищеним сенсорним екраном у вашій кишені».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...