• Головна
  • В Одесі перевірили якість атмосферного повітря
10:23, 1 серпня

В Одесі перевірили якість атмосферного повітря

В Одесі перевірили якість атмосферного повітря

Служба екологічного контролю Комунального підприємства «Муніципальний центр екологічної безпеки» Одеської міської ради продовжує моніторинг стану забруднення атмосферного повітря.

Мерія оприлюднила результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені в двох точках контролю міста Одеси.

Об'їзна дорога (санаторій Куяльник) з 08:10 – 08:30 та Шкодова гора з 08:40 – 09:00 29 липня – перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені за адресою: селище Малодолинське, вул. Паромна, 5 з 15:30 до 16:00 29 липня показали, що перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені за адресою: вулиця Хутірська/вулиця Геологічна 30 липня показали, що перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

За результатами вимірювань стану атмосферного повітря, проведених 31 липня, з 11:20 по 13:40, за адресами: вулиця Грушевського/вулиця Хімічна, Французький бульвар, 85, провулок Отонівський, 6 перевищень норм гранично допустимих концентрацій в атмосферному повітрі не виявлено.

Наразі моніторинг стану атмосферного повітря міста триває, ситуація залишається на контролі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...