• Головна
  • На трасі «Одеса-Рені» затримали киянина, який організував канал переміщення чоловіків за кордон
16:12, 1 серпня

На трасі «Одеса-Рені» затримали киянина, який організував канал переміщення чоловіків за кордон

На трасі «Одеса-Рені» затримали киянина, який організував канал переміщення чоловіків за кордон

На автодорозі «Одеса-Рені» оперативники Південного регіонального управління ДПСУ спільно зі співробітниками ГУ СБУ та поліції міста Києва затримали громадянина України, який намагався переправити до Молдови двох чоловіків призовного віку.

Про це повідомили у ДПСУ.

Зловмисником виявився 46-річний киянин, який за 10 000 $ з кожного пообіцяв своїм «клієнтам» організацію виїзду за кордон всупереч встановленим обмеженням.

У цю суму входило планування маршруту руху та координація дій потенційних  порушників. Один зі порушників здійснив грошовий переказ всієї суми на криптогаманець, інший – спочатку надав завдаток у розмірі 500$, а решту коштів надав поблизу українсько-молдовського кордону.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців, організатора закордонного трансферу затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

На двох «попутників» прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скерували до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...