• Головна
  • У Чорноморську судитимуть чоловіка, який зірвав з шиї літньої жінки золоті прикраси
18:00, 1 серпня

У Чорноморську судитимуть чоловіка, який зірвав з шиї літньої жінки золоті прикраси

У Чорноморську судитимуть чоловіка, який зірвав з шиї літньої жінки золоті прикраси

Зловмисник серед дня напав на потерпілу в під’їзді багатоквартирного будинку та зірвав з шиї золоті прикраси. Правопорушнику обрали запобіжний захід та висунули обвинувачення. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції.

Минулого тижня до чергової частини відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 надійшло повідомлення від 72-річної мешканки Чорноморська про те, що коли вона поверталась додому, невідомий чоловік напав на неї в під’їзді, розірвав ланцюжок, що був на ній, і втік із золотими підвіскою та хрестиком. Заявниця описала нападника, і правоохоронці того ж дня встановили його та розшукали. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення низки майнових злочинів та хуліганство, за які загалом відбув за ґратами 15 років.

Поліцейські з’ясували, що фігурант нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. У день пограбування жінки, він сидів біля будинку, в якому вона проживає, а коли помітив на ній золоті прикраси, вирішив ними заволодіти. Чуже майно вартістю 30 тисяч гривень зловмисник продав.

Слідчі затримали в процесуальному порядку правопорушника, за їхнім клопотанням суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі», - повідомила заступник начальника слідчого відділу територіального підрозділу поліції Ірина Яблонська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...