• Головна
  • Витоки глобальної дати випуску Xiaomi Smart Band 9 і ціни
Новини компаній
13:00, 6 серпня

Витоки глобальної дати випуску Xiaomi Smart Band 9 і ціни

Новини компаній
Витоки глобальної дати випуску Xiaomi Smart Band 9 і ціни, фото-1

Xiaomi Smart Band 9, наступник популярного Smart Band 8, може бути ближчим до глобального запуску, ніж очікувалося раніше. Незважаючи на те, що пристрій нещодавно було представлено в Китаї, нові розробки передбачають прискорене міжнародне впровадження.

Цей потенційний достроковий глобальний випуск відрізняється від звичайної моделі Xiaomi, яка відкладає міжнародний запуск своїх продуктів, які можна носити.

У звіті провідної компанії стверджується, що цей mi band 9 коштуватиме 39,99 євро, що трохи більше ніж ціна його попередника в 36,99 євро. Як згадувалося вище, офіційно ціна ще не оголошена. Тим не менш, ми можемо очікувати, що глобальна модель Smart Band 9 матиме характеристики та функції, ідентичні китайській моделі.

Характеристики Xiaomi Smart Band 9:

Xiaomi Band 9 має 1,62-дюймовий AMOLED-дисплей з яскравістю 1200 ніт і понад 200 циферблатами для налаштування.

Моніторинг здоров'я на 16% точніший для визначення частоти серцевих скорочень порівняно з попередньою моделлю та включає відстеження рівня кисню в крові та стресу. Відстеження сну також було покращено, що пропонує оптимальні цикли сну для кращого відновлення.

Існує понад 150 режимів тренувань, включаючи курси бігу під керівництвом. Band 9 підключається через Bluetooth 5.4 і надає такі базові інтелектуальні функції, як керування музикою, відповіді на повідомлення та оновлення погоди.

Деякі моделі включають NFC для безконтактних платежів. Він водонепроникний до 50 метрів, що робить його придатним для плавання. Акумулятор ємністю 233 мАг забезпечує до 21 дня роботи на одному заряді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...