• Головна
  • Одесит, який побив кондукторку та пасажирку тролейбуса, отримав підозру
11:36, 7 серпня

Одесит, який побив кондукторку та пасажирку тролейбуса, отримав підозру

Одесит, який побив кондукторку та пасажирку тролейбуса, отримав підозру

Дії чоловіка кваліфіковані як хуліганство, за яке йому загрожує від штрафу до обмеження волі.

Про це інформують у поліції.

Подія сталася у липні на вулиці Успенській в Одесі. Про неї поліцейським повідомив очевидець.

Правоохоронці встановили, що іноземець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поводився у громадському транспорті зухвало, відмовився платити за проїзд та розпочав сварку з 52-річною кондукторкою. Ображаючи останню та лаючись у її бік, він кілька разів вдарив жінку по голові, завдавши їй фізичного болю.

За працівницю громадського транспорту вступилася 30-річна одеситка. Після усного зауваження містянки, зловмисник переключив свою увагу на неї та почав бити її й тягнути за волосся, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Зібравши достатню кількість доказів, поліцейські, під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси, перекваліфікували дії правопорушника зі ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) на статтю 296 того ж кодексу (хуліганство).

Фігуранту повідомили про підозру у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю. За протиправні дії чоловіку загрожує штраф від 17000 до 34000 гривень або пробаційний нагляд на строк до пʼяти років, або обмеження волі на той самий строк. Досудове розслідування на стадії завершення і найближчим часом до суду буде скеровано обвинувальний акт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...