• Головна
  • Гіалуронова кислота для краси та здоров'я шкіри ГІАЛУВІТ
Новини компаній
13:09, 7 серпня

Гіалуронова кислота для краси та здоров'я шкіри ГІАЛУВІТ

Новини компаній
Гіалуронова кислота для краси та здоров'я шкіри ГІАЛУВІТ, фото-1

Важко знайти більш ефективний засіб для зволоження шкіри, ніж гіалуронова кислота. Ця сполука має унікальну структуру, завдяки якій вона здатна поглинати, утримувати, транспортувати і віддавати величезну кількість вологи.

У нашому організмі гіалуронова кислота присутня у сполучній, епітеліальній і нервовій тканині. На кожен кілограм маси тіла людини припадає близько 20 мг гіалуронату, третина якого постійно витрачається і знову виробляється організмом.

Більшість згаданої біологічно активної речовини зосереджена у позаклітинному матриксі, але чимала кількість гіалуронової кислоти знаходиться і в шкірному покриві, за рахунок чого вдається підтримувати оптимальний водний баланс і пружність шкіри.

У молодості кількість гіалуронату, що синтезується організмом, цілком достатньо для підтримки здоров'я і краси шкірного покриву, але вікові зміни, негативний вплив ультрафіолетового випромінювання та інші несприятливі фактори знижують концентрацію гіалуронової кислоти в клітинах епітелію. Це призводить до того, що шкіра:

  • стає більш тьмяною;
  • частіше пересихає і лущиться;
  • втрачає пружність, м'якість та красу.

Підтримати прекрасний зовнішній вигляд і здоров'я шкірного покриву в таких умовах допоможе гіалуронова кислота для обличчя ГІАЛУВІТ та спеціальні дієтичні добавки з цим зволожуючим компонентом.

Гіалуронова кислота для краси та здоров'я шкіри ГІАЛУВІТ, фото-2

Особливості БАД і доглядової косметики ГІАЛУВІТ

Серія косметичних засобів та біодобавок ГІАЛУВІТ створена для комплексної турботи про шкіру на обличчі, шиї та області декольте. Головним компонентом всіх продуктів з цієї лінійки є низькомолекулярна гіалуронова кислота, що здатна безперешкодно проникати у внутрішні шари епітелію і насичувати їх вологою.

Крім гіалуронату у складі згаданих товарів для краси та здоров'я присутні й інші біологічно активні речовини (бета-глюкан, рутин, кофеїн, вітаміни C і E, пантотенова кислота, екстракти розмарину, петрушки та інші), які підсилюють і доповнюють дію основного інгредієнту.

Гіалуронова кислота для краси та здоров'я шкіри ГІАЛУВІТ, фото-3

На сьогоднішній день лінійка ГІАЛУВІТ представлена ​​5 різними доглядовими засобами та 2 дієтичними добавками:

  • антивіковим кремом для обличчя;
  • пінкою для вмивання зволожуючою;
  • рідкими патчами з гіалуроновою кислотою;
  • сироваткою-масажером навколо очей від набряків і темних кіл;
  • гіалуроновою кислотою у вигляді сироватки для обличчя в ампулах;
  • ГІАЛУВІТ комплексом №1 Ідеальна шкіра;
  • ГІАЛУВІТ комплексом №2 Жіноча краса.

Крім цього, виробник також випускає спеціальні набори із кількох перелічених раніше продуктів. Зокрема, набір косметичних засобів «Гіалуронова розкіш», що складається з пінки для вмивання, рідких патчів та антивікового крему, і набір косметичних засобів «Інтенсивне зволоження та догляд», що включає патчі під очі, крем та 1 ампулу сироватки для обличчя і декольте.

Гіалуронова кислота для краси та здоров'я шкіри ГІАЛУВІТ, фото-4

Купити гіалуронову кислоту для обличчя та дієтичні добавки ГІАЛУВІТ за ціною виробника з доставкою по Україні можна в інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я Enjee.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Enjee #Красота та Здоров’я
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...