• Головна
  • Понад 170 населених пунктів на Одещині мають оптичний інтернет від Укртелеком
Новини компаній
17:00, 15 серпня

Понад 170 населених пунктів на Одещині мають оптичний інтернет від Укртелеком

Новини компаній
Понад 170 населених пунктів на Одещині мають оптичний інтернет від Укртелеком, фото-1

Незважаючи на повномасштабну війну, Укртелеком активно розвиває оптику в різних областях країни. Зокрема, в Одеській області 96 % сервісів доступу до мережі інтернет від Укртелеком наразі складають оптичні, а оптичною мережею охоплено понад 170 населених пунктів області.

На сьогоднішній день Одеська область є однією з тих, де оператор маєрозгалужену оптичну мережу. Частка оптичних сервісів доступу до мережі інтернет Укртелеком та передавання даних у загальній кількості таких сервісів складає 96 %. Повністю оптичними, за новим адміністративно-територіальним устроєм області є населені пункти вІзмаїльському, Болградському, Білгород-Дністровському, Роздільнянському, Березівському районах (5 з 7-ми). В Одеському та Подільському районах Одеської області левова частка населених пунктів охоплена оптичними сервісами. Зараз оптичною мережеюохоплено 176 населених пунктів, з них 19 міст, 23 селища, 134 села.

У деяких населених пунктах області Укртелеком надає сервіси доступу до мережі інтернет за мідними технологіями.

«Навіть в умовах повномасштабної війни Укртелеком продовжує інвестувати в модернізацію телекомунікаційної мережі. Зокрема, протягом минулого року іу цьому в Одеській області було прокладено більше 500 км оптичного кабелю. Наш пріоритет – зробити оптичною всю область», — зазначає Марина Михайлик, директорка Одеської філії «Укртелеком».

Укртелеком робить все можливе, щоб забезпечити зв'язок навіть за умов відключення електроенергії. Перевірити наявність енергонезалежного інтернету від Укртелеком у конкретному будинку можна за посиланням.

Довідка:
Акціонерне товариство «Укртелеком» – одна з найбільших телекомунікаційних компаній в Україні, що пропонує своїм клієнтам у всіх регіонах країни практично всі види сучасних телекомунікаційних послуг за єдиним рахунком. Провайдер фіксованого інтернету, що має найширше покриття.

Оператор реалізовує масштабні проекти щодо розвитку і модернізації мережі, які передбачають заміну мідних кабелів оптичними, розширення географії послуг – щороку оператор будує тисячі кілометрів оптики.

З 2013 року Укртелеком приєднався до бізнесів SCM.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Укртелеком #оптичний інтернет від Укртелеком #оптичний інтернет
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...