• Головна
  • В Одеській області зіштовхнулися два мотоцикли: є загиблий та постраждалі
09:43, 16 серпня

В Одеській області зіштовхнулися два мотоцикли: є загиблий та постраждалі

В Одеській області зіштовхнулися два мотоцикли: є загиблий та постраждалі

Двоє 16-річних приятелів на мотоциклі поверталися додому в село Новосільське, а в селі Плавні водій виїхав на зустрічну смугу та скоїв там зіткнення з іншим мотоциклом під керуванням 49-річного місцевого жителя.

Про це повідомили у поліції.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Підлітків каретою швидкої допомоги госпіталізували з різними тілесними ушкодженнями. В лікарні у юного керманича відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз.

Поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Зокрема, чи мав хлопець посвідчення водія на керування мотоциклом.

Слідчі дії тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...