• Головна
  • Потрібен кредит на 1 500 гривень? Отримайте кошти онлайн в МФО Finsfera
Новини компаній
11:22, 19 серпня

Потрібен кредит на 1 500 гривень? Отримайте кошти онлайн в МФО Finsfera

Новини компаній
Потрібен кредит на 1 500 гривень? Отримайте кошти онлайн в МФО Finsfera, фото-1

Кредит — це не тільки значна сума коштів, яка використовується для великих покупок як авто або квартира. Часто в житті трапляються ситуації, коли необхідна невелика сума грошей для сплати послуг майстрів, вибору гарного подарунка, замовлення сезонного одягу або шопінгу в день розпродажу. Навіть сума у 1 500 гривень може стати корисною та терміново необхідною.

Якщо ви не маєте можливості взяти на роботі аванс або позичити у близьких невелику суму коштів, зверніться за послугою онлайн кредитування. В МФО Finsfera ви можете взяти кредит на 1 500 гривень без пояснень причини, пошуку поручителя та внесення застави.

Що значить онлайн кредитування, наскільки воно безпечне

Онлайн кредитування — це процес отримання позики через інтернет, без відвідування банку або офісу фінансової установи. Все, що потрібно для оформлення онлайн кредиту — це пристрій із доступом до інтернету (смартфон, планшет, комп'ютер), а також паспорт, ідентифікаційний код, банківська картка, на яку будуть перераховані кошти. Онлайн кредитування дає можливість швидко отримати гроші на картку, заповнивши заявку на сайті МФО — миттєвість оформлення є головною перевагою цієї послуги.

Чи безпечне користування онлайн послугами кредитування?

Онлайн кредитування є повністю безпечним та законним. Клієнтам сервісів варто лише дотримуватися певних правил і користуватися послугами надійних фінансових установ:

  • Верифікація особи. Процес верифікації через BankID або підтвердження банківської картки — одна з вимог МФО при оформленні кредиту. Це дозволяє уникнути шахрайства, оскільки фінансова установа отримує підтвердження від банку про те, що позичальник є власником зазначених даних.
  • Захист даних. Надійні МФО використовують сучасні протоколи шифрування, що захищають особисті дані клієнтів під час передачі через інтернет.
  • Ліцензія та репутація. Важливо обирати МФО з ліцензією, що регулюється відповідними органами. Такі установи дотримуються вимог законодавства, забезпечуючи прозорість і безпеку своїх послуг. Однією з надійних та стабільних МФО на ринку України є компанія Фінсфера, яка отримала почесну нагороду на премії FinAwards у 2024 році, ставши переможницею у номінації “Прорив року”. Установа має хорошу репутацію, адже пропонує комфортні та прозорі умови кредитування для своїх клієнтів.

Що пропонує МФО Finsfera

  • Можливість взяти кредит від 500 грн.
  • Не потрібне внесення застави.
  • Не потрібен поручитель для оформлення договору.
  • Онлайн оформлення без дзвінків від співробітників компанії.
  • Доступ до послуги кредитування 24/7 без вихідних.
  • Можливість повернути позику раніше терміну.
  • Підтримка клієнтів за номером гарячої лінії.

Навіть якщо ви ніколи не брали позику в банку та не маєте досвіду і кредитної історії, це жодним чином не заважає подати безкоштовний запит на сайті компанії та дізнатися про можливість взяти кредит онлайн на картку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...