• Головна
  • На Одещині чоловік та жінка заблукали у хащах біля кордону та не могли вибратися понад добу
13:22, 20 серпня

На Одещині чоловік та жінка заблукали у хащах біля кордону та не могли вибратися понад добу

На Одещині чоловік та жінка заблукали у хащах біля кордону та не могли вибратися понад добу

Поблизу українсько-молдовського кордону прикордонники Білгород-Дністровського загону врятували пару, яка опинилася у пастці серед водно-болотних угідь та заростей.

Про це повідомили у ДПСУ.

Правоохоронці з’ясували, що 29-річна мешканка Одеси приїхала до свого 37-річного коханого, який проживав у одному з сіл Білгород-Дністровського району. Чоловік і жінка вирішили поєднати свої долі та почали будувати плани на спільне сімейне життя в обласному центрі.

Та на шляху до щасливого сімейного життя була одна перепона – чоловік десь загубив свій паспортний документ. Тому, аби потрапити в Одесу та уникнути перевірки документів на контрольних постах автодороги Одеса-Рені, чоловік та жінка прийняли рішення обійти транзитну ділянку дороги, що проходить територією Молдови.

Романтична авантюра швидко перетворилася на боротьбу за виживання. Опинившись у плавневій системі серед заростей очерету, мандрівники швидко загубилися. Чоловік та жінка понад добу долали густі зарості та непролазні болота, аж поки не зневірилися у своїх силах. Виснажені та знесилені вони змогли знайти телефонний зв'язок та зателефонували в поліцію, благаючи про допомогу. Поліцейські про пригоду негайно сповістили прикордонників.

Для пошуку людей прикордонники одразу залучили додаткові прикордонні наряди, підняли в повітря безпілотники. Невдовзі одному з операторів БпЛА вдалося виявити чоловіка та жінку. Жінка, помітивши квадрокоптер, почала махати руками, намагаючись привернути увагу. Вже за декілька хвилин прикордонники визволили переляканих «туристів» з очеретяних хащів.

Вже перебуваючи у безпеці чоловік розповів, що знаходячись серед хащів, він зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...