• Головна
  • В Одеській області вантажівка врізалася у мопед з жінкою та двома дітьми
16:18, 20 серпня

В Одеській області вантажівка врізалася у мопед з жінкою та двома дітьми

В Одеській області вантажівка врізалася у мопед з жінкою та двома дітьми

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі за участю вантажівки та мопеда. Унаслідок автопригоди, що сталася в селі Новоселівка Саратської громади, травмувалися жінка та дві дівчинки.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що 70-річний житель села Монаші Маразліївської ОТГ, виїжджаючи на вантажному автомобілі «МАЗ» з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі 46-річній місцевій жительці, яка їхала на мопеді з двома донечками 4-х та 11-ти років, і допустив з ними зіткнення.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінку та дітей доставили до лікарні. Медики діагностували матері і старшій дівчинці переломи кісток голови, а молодшій – садна передпліччя.

Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група сектору реагування патрульної поліції територіального відділення поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження ми помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...