• Головна
  • Забив батька до смерті: житель Одещини постане перед судом, - ФОТО
10:59, 21 серпня
Надійне джерело

Забив батька до смерті: житель Одещини постане перед судом, - ФОТО

Забив батька до смерті: житель Одещини постане перед судом, - ФОТО

Поліцейські затримали жителя Подільського району, який до смерті забив свого батька. Слідчі вже повідомили правопорушнику про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід. За скоєне чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужі ГУНП. 

Декілька днів тому до поліції зателефонував 26-річний житель одного з сіл Балтської територіальної громади і повідомив, що виявив свого 49-річного батька в літній кухні без ознак життя.

Тіло небіжчика слідчі направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, причиною смерті чоловіка став шок, перелами ребер та стегна.

В ході проведення досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що власника маєтку під час побутової сварки побив син. Останній спочатку не визнавав своєї вини, а згодом розповів, що батько нібито вдарив його першим, а він не стримався і відповів. Побив потерпілого руками й ногами так, що той знепритомнів, а потім привів його до свідомості, допоміг лягти на диван і пішов на кілька годин з дому.

"Ми зібрали достатньо доказів і повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд задовольнив наше клопотання і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках досудового слідства призначено низку судових експертиз. Слідство триває під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури", - розповів начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...