• Головна
  • В Одеській області у руках 14-річного хлопця вибухнув артснаряд
11:09, 23 серпня

В Одеській області у руках 14-річного хлопця вибухнув артснаряд

В Одеській області у руках 14-річного хлопця вибухнув артснаряд

Подія сталася в одному з сіл Нерубайської громади. Попередньо поліцейські встановили, що днем раніше підліток знайшов вибухонебезпечні предмети і приніс додому та залишив у підсобному приміщенні. А вчора ввечері почав розбирати їх і один із предметів вибухнув.

Про це повідомили у поліції.

Унаслідок вибуху юнак отримав мінно-вибухові травми, політравми, закриту черепно-мозковуої травму, тяжкі травми рук. Він госпіталізований, знаходиться у важкому стані.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби обласної поліції. З домоволодіння правоохоронці вилучили знайдені хлопцем предмети, зокрема фрагменти ймовірно від артилерійського снаряду.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. В рамках провадження призначені експертизи. Слідство триває. Встановлюються всі обставини події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...