• Головна
  • На Одещині в ДТП постраждав 14-річний мотоцикліст
14:31, 28 серпня

На Одещині в ДТП постраждав 14-річний мотоцикліст

На Одещині в ДТП постраждав 14-річний мотоцикліст

14-річний місцевий мешканець катався на батьківському мотоциклі і допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 28-річного односельця, коли останній почав повертати ліворуч, щоб з’їхати з головної дороги на другорядну, а підліток, який їхав позаду нього, став здійснювати його обгін.

Про це повідомили у поліції.

Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі. Неповнолітнього доставили до лікарні з переломом руки.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група сектору реагування патрульної поліції районного відділу поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяли середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби вилучено та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Також він зазначив, що за результатами слідства буде вирішуватися питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків підлітка за неналежне виконання обов'язків щодо виховання сина, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...