• Головна
  • Нардепа з Одещини Артема Дмитрука оголосили в міжнародний розшук, - ФОТО
13:48, 29 серпня
Надійне джерело

Нардепа з Одещини Артема Дмитрука оголосили в міжнародний розшук, - ФОТО

Нардепа з Одещини Артема Дмитрука оголосили в міжнародний розшук, - ФОТО

ДБР оголосило в міжнародний розшук нардепа з Одещини Артема Дмитрука, якого підозрюють у нападах на громадян, у тому числі правоохоронця, замаху на викрадення вогнепальної зброї тощо.

Про це повідомила пресслужба відомства. 

25 серпня поточного року Генеральний прокурор повідомив про підозру чинному народному депутату України, який брав участь у нападах на громадян, у тому числі правоохоронця, замаху на викрадення вогнепальної зброї тощо.

За даними слідства, перебуваючи в Одесі, підозрюваний зі спільниками напав на співробітника правоохоронного органу, який виконував на той момент свої службові обов’язки. При цьому народний депутат умисно заподіяв правоохоронцю тілесні ушкодження та намагався викрасти у нього зброю.

Інший випадок стався в Києві. Тоді у депутата виникла суперечка з одним із громадян, під час якої він побив чоловіка. Відповідно до висновку експерта, внаслідок протиправних дій нардепа потерпілому спричинено тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Наразі народний депутат України підозрюється:

  • в умисному заподіянні групою осіб працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 345 КК України);
  • викраденні вогнепальної зброї групою осіб (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 262 КК України);
  • умисному заподіянні тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 КК України);
  • грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України).
Нардепа з Одещини Артема Дмитрука оголосили в міжнародний розшук, - ФОТО , фото-1

Також нагадаємо, що Дмитрук незаконно перетнув державний кордон, тому ДБР порушило кримінальне провадження за даним фактом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...