• Головна
  • Чи вигідно інвестувати в нерухомість в Батумі?
Новини компаній
11:00, 30 серпня

Чи вигідно інвестувати в нерухомість в Батумі?

Новини компаній

За останні кілька років Грузія, і зокрема курортне місто Батумі, стали магнітом для інвесторів з усього світу. Це не дивно, адже курорт пропонує нові можливості для інвестування в нерухомість, що обумовлено його географічним розташуванням та економічним зростом. На сайті korter.ge представлено безліч пропозицій нерухомості саме по Грузії. Розглянемо докладніше, чому інвестування в житло в Батумі буде хорошим рішенням.

Чи вигідно інвестувати в нерухомість в Батумі?, фото-1

Батумі як інвестиційний проект

Батумі – перлина Чорноморського узбережжя Грузії. Це місто має унікальне поєднання природної краси і сприятливого клімату, що робить його відмінним варіантом для туризму. Нерухомість в Батумі привертає увагу інвесторів не тільки через красиві види, а й через перспективи економічного зростання. Місто активно розвивається, зберігаючи свою історичну спадщину. На курорті активно будуються нові комплекси, магазини, готелі, тому проблем з інфраструктурою не виникає.

Важливу роль відіграє політика країни, оскільки влада підтримує інвестиції та створює комфортні умови для іноземних інвесторів. Система оподаткування проста, а процес покупки нерухомості максимально легкий. Не варто забувати і про туристичний потенціал міста. Курорт відвідує велика кількість туристів з усіх куточків світу, тому попит на оренду житла не знижується.

Це говорить про те, що купівля нерухомості в Батумі – не тільки спосіб заощадити фінанси, але і примножити капітал. Такий варіант буде хорошим для отримання пасивного доходу. По суті, Батумі – це місце з високими інвестиційними можливостями, яке підходить як для короткострокових, так і для довгострокових інвестицій.

Чому Батумі?

Інвестори з усього світу роблять акцент саме на цьому місті, і на це є свої причини:

  • Можливість стати резидентом ЄС. Країна прагне інтегруватися з ЄС, і покупка житла в країні може послужити першим кроком до отримання громадянства;
  • Вигідні пропозиції – курорт пропонує різноманітні об'єкти нерухомості, починаючи від недорогих апартаментів і закінчуючи віллами на березі моря. Активне будівництво дозволяє без зусиль знайти відповідну пропозицію;
  • Легкість ведення бізнесу. Країна посідає перше місце у світі за легкістю ведення бізнесу. Проста податкова політика та підтримка підприємців гарантують дохід;
  • Безпека та екологія. Представлене місто екологічно чисте, а рівень злочинності знаходиться на мінімумі;
  • Розвинена інфраструктура – на курорті є все, що потрібно для комфортного ведення бізнесу;

Все це робить місто хорошим інвестиційним рішенням. А як же цифри? Скільки можна отримати?

Чи вигідно інвестувати в нерухомість в Батумі?, фото-2

Інвестиційний потенціал

Насправді продаж квартир в Батумі не втрачає своєї актуальності. Аналіз ринку нерухомості в місті показує стабільну динаміку зростання цін і попиту. Наприклад, середня ціна 1м2 у новобудовах у 2023 році становила близько $900, що на 10% більше, ніж у 2022 році. Таке зростання можна обґрунтувати активним розвитком і збільшенням кількості туристів. Крім того, місто розглядається для постійного проживання, що ще більше впливає на зростання попиту.

Додатковим аргументом для вкладення грошей буде пасивний дохід. Туристичний попит гарантує прибуток від здачі житла в оренду. Наприклад, середня ціна оренди однокімнатної квартири в місті становитиме $400 на місяць. По суті, інвестиції в житло в місті дають високий потенціал для отримання прибутку, як на основі зростання вартості об'єктів, так і за рахунок пасивного доходу.

Короткі висновки

Сонячний курорт відкриває нові можливості для отримання прибутку. Інвестиції в нерухомість привертають все більше уваги з боку бізнесменів. Вони можуть знаходитися в будь-якій точці світу і отримувати дохід. Економічний розвиток країни гарантує швидку окупність інвестицій та зростання цін на житло. Різноманітність новобудов дає можливість вибрати саме те, що потрібно.

Інвестування у нерухомість – гарне рішення для тих, хто хоче збільшувати капітал та отримувати прибуток. Таке рішення можна розглядати як короткострокове або довгострокове. Законодавство країни пропонує всі умови для ведення бізнесу без збільшення податків для іноземних інвесторів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#продаж квартир в Батумі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...