• Головна
  • Одесита судитимуть за незаконні оборудки з психотропними речовинами
12:28, 6 вересня

Одесита судитимуть за незаконні оборудки з психотропними речовинами

Одесита судитимуть за незаконні оборудки з психотропними речовинами

27-річний правопорушник вже має судимість за зберігання наркотиків без мети збуту. Тоді чоловік відбувся штрафом, а тепер йому загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у поліції.

Поліцейські викрили зловмисника на вулиці Пастера під час патрулювання. Слідчі територіального підрозділу поліції вилучили з портфеля чоловіка 14 полімерних пакетиків із майже 64 грамами особливо небезпечної психотропної речовини РVР, обіг якої заборонено.

В ході невідкладного обшуку за місцем мешкання громадянина слідчі виявили ще один пакетик з аналогічною речовиною вагою майже 2 грами. Крім того, поліцейські вилучили у правопорушника та долучили до справи мобільний телефон, який він використовував для придбання та збуту психотропів.

Правоохоронці встановили, що заборонені речовини фігурант замовляв у незнайомця через один із месенджерів і планував збувати шляхом «закладок» на території Одеси.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси висунули правопорушнику обвинувачення за частинами 2 і 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин у великих і особливо великих розмірах, особою, яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст. 309 Кримінального кодексу України, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, зокрема повторно. Згідно з чинним законодавством, чоловіку загрожує позбавлення волі до дванадцяти років та конфіскація належного йому майна. До рішення суду обвинувачений перебуватиме під вартою», - повідомив старший слідчій відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Віталій Гаврищук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...