• Головна
  • "Здійснила напад на транспортний засіб": в Одесі стався конфлікт між цивільними та ТЦК, - ВІДЕО
13:54, 7 вересня
Надійне джерело

"Здійснила напад на транспортний засіб": в Одесі стався конфлікт між цивільними та ТЦК, - ВІДЕО

"Здійснила напад на транспортний засіб": в Одесі стався конфлікт між цивільними та ТЦК, - ВІДЕО

Мережею поширюється відео, на якому між цивільними та представниками РТЦК стався конфлікт. В Одеському обласному ТЦК та СП заявили, що "пересічні громадяни намагаються вдатися до чергової дискредитації військових".

Про це повідомляє кореспондент 048.ua

В Telegram-каналах сьогодні, 7 вересня, пошири відео, на якому біля будівлі збірного пункту в Одесі виникла суперечка між цивільними та представниками ТЦК.

"Громадянка в емоційному стані вчиняє дії, які перешкоджають роботі РТЦК та СП. Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в'їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК.

Військовослужбовці ТЦК та СП діяли відповідно до законодавства та викликали наряд патрульної поліції. По приїзду поліції громадянка почала вести себе ще агресивніше, здійснивши напад на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту. Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, яке викривлено та подано в анонімних (сумнівних) телеграм-каналах", - заявили в Одеському обласному ТЦК. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...