• Головна
  • Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за підпал поля, - ФОТО
10:59, 9 вересня
Надійне джерело

Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за підпал поля, - ФОТО

Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за підпал поля, - ФОТО

Поліцейські завершили розслідування справи відносно жителя Білгород-Дністровського району, який умисно підпалив землі сільськогосподарського призначення. Чоловік знищив понад вісім гектарів рослинності на двох земельних ділянках, не бажаючи витрачатися на прибирання технікою. Слідчі висунули правопорушнику обвинувачення. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Наприкінці липня правоохоронці отримали повідомлення про те, що на околиці одного з сіл Дивізійської територіальної громади горять поля. На місце події одразу виїхали поліцейські та рятувальники. Вогнеборці загасили вогонь, який охопив ділянку загальною площею 8,2 гектари. Поліцейські ж встановили, хто спричинив пожежу.

Правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний власник двох земельних ділянок, які й були пошкоджені вогнем.

"Чоловік зібрав врожай пшениці і вирішив зекономити час та кошти на прибирання стерні й інших залишків рослинності, тому підпалив їх. Дії зловмисника призвели до виникнення неконтрольованого горіння трави", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що вчасне втручання небайдужого громадянина та правоохоронців дозволило запобігти перекиданню вогню на сусідні земельні ділянки.

"Зібравши достатньо доказів, ми висунули правопорушнику обвинувачення у знищенні стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності, її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 245 Кримінального кодексу України. Слідство ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Правопорушнику загрожує до п'яти років позбавленням волі", - прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...