• Головна
  • Вісім років тюрми загрожує жителю Одещини за вирощування нарковмісних рослин, - ФОТО
12:20, 9 вересня
Надійне джерело

Вісім років тюрми загрожує жителю Одещини за вирощування нарковмісних рослин, - ФОТО

Вісім років тюрми загрожує жителю Одещини за вирощування нарковмісних рослин, - ФОТО

Поліцейські повідомили про підозру 37-річому жителю Болградського району у незаконних оборудках з наркотичним зіллям. У правопорушника вилучили висаджені ним коноплі та майже дев’ять кілограмів виготовленого канабісу. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці провели обшук вдома у 37-річного жителя Теплицької ОТГ, підозрюючи його у вирощуванні нарковмісних рослин. 

"На присадибній ділянці приватного домоволодіння поліцейські виявили насадження конопель: 12 кущів з ознаками культивації та зрошування, а у будинку в паперових згортках та коробках – майже дев’ять кілограмів обмеженого в обігу наркотичного засобу канабісу, виготовленого чоловіком із попереднього врожаю нарковмісних рослин для власного вживання. Усі речові докази були скеровані на експертизу і підтверджені експертами.

Як повідомив начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов, фігуранту повідомили про підозру за частиною 1 статті 310 та частиною 3 статті 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин, а також незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, в особливо великих розмірах", - йдеться у повідомленні. 

Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...