• Головна
  • На Одещині чоловік вбив сина під час сварки, - ФОТО
16:49, 9 вересня
Надійне джерело

На Одещині чоловік вбив сина під час сварки, - ФОТО

На Одещині чоловік вбив сина під час сварки, - ФОТО

У місті Роздільна поліцейські затримали чоловіка за смертельне поранення сина, яке він завдав йому під час сімейної сварки. Потерпілого доправили до лікарні, де за кілька годин він помер. За скоєне правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

З медичного закладу до правоохоронців надійшло повідомлення про госпіталізацію 34-річного чоловіка з ножовим пораненням. Поліцейські з’ясували, що потерпілий разом з 58-річним батьком розпивали вдома ввечері спиртні напої і посварилися. Причиною суперечки стало звинувачення старшим чоловіком молодшого у тому, що він мало заробляє і вкладає у спільне житло грошей. В ході сварки батько схопив ніж та вдарив сина у живіт.

Зрозумівши, що накоїв лихо, зловмисник викликав "швидку", яка ушпиталила пораненого у тяжкому стані. Наступного дня, не приходячи до свідомості, він помер. Тіло небіжчика слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

"Ми затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. За нашим клопотанням суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", - зазначила старша слідча Роздільнянського районного відділу поліції Римма Мачулко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...