• Головна
  • На Одещині четверо молодиків напали на поліцію: троє під домашнім арештом, один – у лікарні
12:09, 11 вересня

На Одещині четверо молодиків напали на поліцію: троє під домашнім арештом, один – у лікарні

На Одещині четверо молодиків напали на поліцію: троє під домашнім арештом, один – у лікарні

Подія сталася 7 вересня ввечері, наряд поліції прибув до Подільської міської лікарні на виклик персоналу з проханням заспокоїти п’яних та конфліктних відвідувачів. Останні, побачивши правоохоронців, втекли на власному автомобілі.

Про це інформує ГУНП Одещини.

Автівка правопорушників була заблокована поліцейськими на одній з вулиць міста. Водія, який першим вийшов з транспортного засобу, правоохоронці попрохали надати для перевірки водійське посвідчення і документи на транспортний засіб. Чоловік вимоги проігнорував, а четверо його товаришів почали висловлюватися на адресу поліцейських нецензурною лайкою і кинулися у бійку.

Попередженням патрульного про застосування табельної зброї зловмисники знехтували. Більше того, один з них потягнувся до пістолета поліцейського, унаслідок чого був поранений у ногу. Правоохоронці наклали турнікет на кінцівку правопорушника і викликали «швидку», яка доставила його до лікарні.

Під час нападу обидва поліцейських зазнали легких тілесних ушкоджень.

На підставі зібраних доказів, під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури, слідчі повідомили чотирьом молодикам віком від 19-ти до 24-х років про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, а саме в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. За цей злочин чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За поданням слідчих суд обрав усім підозрюваним, окрім госпіталізованого, запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідчі дії тривають.

В подальшому буде дана правова оцінка діям чоловіків у медзакладі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...