• Головна
  • На Одещині п’яний водій спричинив смертельну ДТП: йому загрожує до десяти років ув’язнення
15:46, 11 вересня

На Одещині п’яний водій спричинив смертельну ДТП: йому загрожує до десяти років ув’язнення

На Одещині п’яний водій спричинив смертельну ДТП: йому загрожує до десяти років ув’язнення

Подія сталася 18 червня вночі у Молозькій ОТГ. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 54-річний житель Старокозацької сільської громади, рухаючись на автомобілі «Opel Combо» по селу Садове у напрямку Білгорода-Дністровського, не впорався з керуванням, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 31-річного місцевого жителя, який їхав у зустрічному напрямку.

Про це інформують у поліції.

Водій мотоцикла від отриманих травм загинув на місці.

Перевірка керманича автівки на стан сп’яніння показала, що він був п’яний. Допустима норма алкоголю в організмі чоловіка перевищувала майже у 12 разів.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а суд в подальшому обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, слідчі висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Це правопорушення кваліфікується за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом десяти років.

Закінчивши досудове розслідування під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратори, поліцейські скерували обвинувальний акт до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...