• Головна
  • На Одещині поліція розшукала хлопчика у комп'ютерному клубі, який втік після сварки з мамою
10:50, 12 вересня

На Одещині поліція розшукала хлопчика у комп'ютерному клубі, який втік після сварки з мамою

На Одещині поліція розшукала хлопчика у комп'ютерному клубі, який втік після сварки з мамою

До чергової частини Подільського районного управління поліції звернулася місцева жителька з проханням допомогти розшукати її малолітнього сина. Жінка розповіла, що між ними сталася побутова сварка, після якої хлопчик втік і не ночував удома.

Про це доповіли у ГУНП Одещини.

Поліцейські негайно розпочали пошуки дитини. Опитали однокласників, товаришів та вчителів, а отримавши необхідну інформацію, почали перевіряти місця, де хлопчик зазвичай проводив вільний час.

Невдовзі його виявили в одному з комп'ютерних клубів. Виявилося, що юнак ночував у знайомої родини, які, на жаль, про це нікого не поінформували. Поліцейські відвезли дитину додому, з нею все гаразд.

«Раніше ця родина в поле зору поліції не потрапляла. За неналежне виконання обов'язків щодо виховання сина відносно жінки інспектори ювенальної превенції склали протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який вже направили до суду. Їй загрожує штраф до 1700 гривень. З усіма членами сім'ї ми провели профілактичну бесіду, закликали їх вирішувати конфліктні ситуації мирним шляхом, а хлопця застерегли від таких необдуманих вчинків та роз'яснили, що він міг стати жертвою протиправних дій», - прокоментував подію заступник начальника Подільського районного управління поліції Павло Лисенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#розшук #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...