• Головна
  • Водію автобуса загрожує до трьох років обмеження волі за ДТП на Одещині, - ФОТО
12:07, 12 вересня
Надійне джерело

Водію автобуса загрожує до трьох років обмеження волі за ДТП на Одещині, - ФОТО

Водію автобуса загрожує до трьох років обмеження волі за ДТП на Одещині, - ФОТО

Поліцейські повідомили про підозру водію пасажирського автобуса, який допустив ДТП і травмування свого напарника. Чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Автопригода сталася ще у червні на трасі Київ – Одеса неподалік села Білка Березівського району.

Поліцейські встановили, що 60-річний житель Київської області після здійснення рейсу «Київ-Бургас» автобусом, не відпочивши, попрямував назад. По дорозі водій заснув за кермом, з’їхав у кювет і зіштовхнувся з деревом.

У транспортному засобі керманич перебував з напарником – 43-річним жителем Черкаської області, який відпочивав на задньому сидінні. Останній травмувався, отримавши вивихи й переломи плечової та ліктьової кісток з ушкодженням променевої артерії. Ці травми, за висновком експерта, є середньої тяжкості.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння, він був тверезий.

«Ми отримали висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство триває», - розповів начальник слідчого відділу поліції Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...