• Головна
  • На трасі під Одесою зіткнулися вантажівки: постраждала одна людина, транспорт згорів
10:57, 14 вересня

На трасі під Одесою зіткнулися вантажівки: постраждала одна людина, транспорт згорів

На трасі під Одесою зіткнулися вантажівки: постраждала одна людина, транспорт згорів

Поліцейські попередньо встановили, що 34-річний житель Вінниччини, керуючи вантажівкою «SCANIA», неуважно слідкував за дорожньою обстановкою і здійснив зіткнення з аналогічною вантажівкою, яку 59-річний земляк припаркував на правій смузі. Унаслідок зіткнення відбулось займання транспортних засобів.

Про це повідомили у ГУНП.

У дорожньо-транспортній пригоді постраждав пасажир 34-річного керманича. Його каретою швидкої допомоги доправили до лікарні з переломами обох ніг.

Поліцейські перевірили водіїв на стан сп’яніння, вони були тверезі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення поліції та рятувальники. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Цей злочин карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

В рамках провадження транспортні засоби поміщені на арештмайданчик для проведення низки експертиз. Встановлюються всі обставини події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...