• Головна
  • На Одещині двоє браконьєрів наловили риби на майже 1,4 мільйона гривень, - ФОТО
14:42, 16 вересня
Надійне джерело

На Одещині двоє браконьєрів наловили риби на майже 1,4 мільйона гривень, - ФОТО

На Одещині двоє браконьєрів наловили риби на майже 1,4 мільйона гривень, - ФОТО

Поліцейські Одещини на озері Сасик вилучили у двох браконьєрів гумовий човен, сітки, спорядження та незаконний улов. За попередніми підрахунками, завдані правопорушниками державі збитки становлять майже 1,4 мільйона гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правопорушників виявили прикордонники, коли патрулювали на березі озера Сасик поблизу села Лиман Білгород-Дністровського району. Про браконьєрів повідомили правоохоронцям.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група вилучила у місцевих жителів гумовий човен, 21 ліскову сітку загальною довжиною майже 36 метрів, рибацьке спорядження та 473 риби загальною вагою майже 101 кілограм, серед якої були судак, молодь ляща та тарань.

Незаконний улов поліцейські передали на зберігання спеціалізованому підприємству.

За попередніми підрахунками фахівців, своїми протиправними діями рибалки завдали державі збитків на суму понад 1 390 000 гривень.

"Начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць зазначив, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань дізнавачі внесли відомості про подію за частиною 1 статті 249 (незаконне зайняття рибним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено судово-екологічну експертизу, за результатами якої буде визначено точний розмір завданої державі шкоди та вирішуватиметься питання щодо повідомлення фігурантам про підозру.

Правопорушникам загрожує до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...