• Головна
  • Мешканець Одещини вбив співмешканку під час сварки та намагався приховати правду
12:05, 17 вересня

Мешканець Одещини вбив співмешканку під час сварки та намагався приховати правду

Мешканець Одещини  вбив співмешканку під час сварки та намагався приховати правду

Потерпіла померла вдома через травми, яких зазнала від чоловіка під час сімейної сварки. Правопорушник викликав додому «швидку» та поліцію, але не зізнався у скоєному. Натомість сказав, що співмешканка останнім часом погано почувалася. Правоохоронці викрили чоловіка в обмані. Йому загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Про це інформують у Нацполіції.

Подія сталася на початку вересня в одному з населених пунктів Южненської міської громади. Прибувши за викликом 55-річного чоловіка щодо загибелі його 45-річної цивільної дружини, медики констатували смерть жінки, а слідчі направили тіло на судово-медичну експертизу для встановлення причини. Та за попереднім висновком експертів стало відомо, що вона померла від спричинених їй тілесних ушкоджень внутрішніх органів.

Поліцейські провели низку слідчо-оперативних заходів і з’ясували, що трагічній події передувала побутова сімейна сварка, під час якої чоловік вдарив співмешканку декілька разів коліном у живіт. Потерпіла впала, а зловмисник покинув будинок. Згодом він повернувся, виявив жінку без ознак життя і подзвонив в екстрені служби. Врешті, чоловік пояснив правоохоронцям, що не зізнався у всьому одразу, бо боявся відповідальності.

Поліцейські затримали правопорушника в процесуальному порядку і повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої. Згідно з ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...