• Головна
  • В Одесі жінка вдарила ножем 20-річну дівчину через ревнощі, - ФОТО
16:46, Вчора
Надійне джерело

В Одесі жінка вдарила ножем 20-річну дівчину через ревнощі, - ФОТО

В Одесі жінка вдарила ножем 20-річну дівчину через ревнощі, - ФОТО

Одеські поліцейські затримали жінку, яка вдарила ножем дівчину через ревнощі до свого співмешканця. Слідчі повідомили їй про підозру, а суд за їхнім клопотанням обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігурантці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, інцидент стався декілька днів тому в квартирі 22-річного молодика в Приморському районі, де він проживав з 29-річною жінкою. Коли остання пізно ввечері повернулася в оселю і помітила там, окрім свого співмешканця, ще й 20-річну дівчину, з якою він раніше спілкувався, виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході сутички жінка схопила кухонний ніж і вдарила ним дівчину в груди.

Викликані на місце події медики госпіталізували потерпілу з пораненням грудної клітки. Вона досі знаходиться в медичному закладі.

Правопорушницю поліцейські затримали, а в якості речового доказу вилучили з квартири ніж і скерували його на експертне дослідження.

"Зібравши достатню кількість доказів, ми повідомили зловмисниці про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне спричинення тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. За скоєне жінці загрожує до восьми років увʼязнення. Нині за нашим клопотанням суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси", - повідомила слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Шевченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...