• Головна
  • Житель Одещини, який вбив знайомого, отримав обвинувальний вирок суду
12:59, Вчора

Житель Одещини, який вбив знайомого, отримав обвинувальний вирок суду

Житель Одещини, який вбив знайомого, отримав обвинувальний вирок суду

Під час сварки чоловік ножем та сокирою спричинив тілесні ушкодження потерпілому, що призвели до його смерті. Поліцейські довели вину фігуранта, і його засудили до дев’яти років позбавлення волі.

Подія сталася в лютому поточного року за місцем мешкання вбитого. Про повідомляють у поліції.

Чоловіки разом вживали алкогольні напої у літній кухні і під час застілля посварилися. У розпал конфлікту гість накинувся на господаря та завдав йому численних ударів ножем та сокирою.

Сварку чула прикута до ліжка через хворобу господиня. Жінка подзвонила знайомому, а той – у поліцію. Прибувши за вказаною заявником адресою, поліцейські виявили у господарському приміщенні тіло господаря, а на подвір'ї – нетверезого гостя.

Слідчі затримали останнього в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а суд в подальшому за їхнім клопотанням обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«В ході розслідування справи ми опитали свідків події, вилучили низку речових доказів, провели експертні дослідження. За результатами судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала від крововтрати та геморагічного шоку, до яких призвели численні тілесні ушкодження, спричинені фігурантом. Ми висунули йому обвинувачення у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, і обвинувальний акт за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України скерували до суду. Дослідивши надані нами докази, суд визнав підсудного винним і призначив йому покарання у вигляді дев'яти років позбавлення волі», - розповів начальник слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...