• Головна
  • На Одещині чоловік вбив знайомого, бо думав, що той викрав у нього мобільний телефон
10:00, Вчора

На Одещині чоловік вбив знайомого, бо думав, що той викрав у нього мобільний телефон

На Одещині чоловік вбив знайомого, бо думав, що той викрав у нього мобільний телефон

Зловмисник спричинив потерпілому смертельні ножові поранення. За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Про це інформують у пресслужбі ГУНП Одещини.

Поліцейські виявили небіжчика з різними тілесними ушкодженнями через тиждень після його смерті у будинку, де він проживав. Тіло 48-річного чоловіка направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, причиною його смерті стали множинні ножові поранення і травматичний шок.

В ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські за годину встановили, що до злочину причетний 46-річний місцевий мешканець.

15 вересня він був у вбитого в гостях, де розпивав з ним алкогольні напої. Після застілля чоловік повернувся додому і виявив відсутність мобільного телефона. В крадіжці він запідозрив знайомого, якого відвідував, і наступного дня повернувся до нього по гаджет.

Товариш заперечив свою причетність до зникнення мобільника, що призвело до агресії відвідувача. Останній взяв зі столу ніж і декілька разів вдарив ним чоловіка, після чого побив його ще й табуреткою та покинув помешкання.

З місця події слідчі вилучили речові докази, які скерували на експертні дослідження.

Слідчі затримали правопорушника в процесуальному порядку та повідомили йому про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, за цей злочин чоловіку загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Суд за клопотанням слідчих обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...