• Головна
  • В Одесі «на гарячому» викрили палія автівки
14:19, Вчора

В Одесі «на гарячому» викрили палія автівки

В Одесі «на гарячому» викрили палія автівки

Правопорушнику, який у такий спосіб хотів помститися товаришу за неповернену золоту прикрасу, слідчі повідомили про підозру. Йому загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Про це інформує поліція.

Працівники патрульної поліції в ході патрулювання території обслуговування під час комендантської години, за порушення якої законодавством досі не передбачена відповідальність, виявили біля одного з житлових будинків у Приморському районі міста чоловіка, який облив легкозаймистою рідиною і підпалив припарковану автівку «Daewoo Nubira». Правоохоронці одразу загасили вогонь, і транспортний засіб не зазнав значних пошкоджень.

Зловмисника вони передали слідчим територіального підрозділу поліції, які встановили, що 43-річний містянин хотів спалити легковик 32-річного приятеля, аби помститися йому за неповернений золотий ланцюжок, який той передав йому на зберігання.

Зібравши достатньо доказів вини фігуранта, слідчі повідомили йому про підозру у закінченому замаху на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Згідно з ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...