• Головна
  • Торгував "посвідченнями від мобілізації": в Одесі затримали представника громадського формування, - ФОТО
16:40, Вчора
Надійне джерело

Торгував "посвідченнями від мобілізації": в Одесі затримали представника громадського формування, - ФОТО

Торгував "посвідченнями від мобілізації": в Одесі затримали  представника громадського формування, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали на хабарі представника громадського формування, який продавав за 2 тисячі доларів членство в структурі для уникнення мобілізації. Слідчі повідомили ділку про підозру. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

За даними слідства, інспектор одного з громадських формувань за 2 тисячі доларів обіцяв знайомому оформити посвідчення, користуючись звʼязками з впливовими особами. Він запевнив чоловіка, що той з придбаним документом зможе безперешкодно пересуватися містом та областю, у тому числі й в комендантську годину, а також, що наявність посвідчення дозволить уникнути призову за мобілізацією до ЗСУ. В разі відмови від такої пропозиції ділок погрожував передати його дані до ТЦК та СП.

Правоохоронці затримали зловмисника, коли він отримав 2000 доларів та передав посвідчення члена громадської організації.

"Затриманому повідомили про підозру. Нині слідчі клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу", - повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Олег Зощук. Також він зазначив, що в рамках провадження поліцейські встановлюватимуть повне коло осіб, причетних до злочинної схеми, та осіб, які могли постраждати від їхніх протиправних дій.

Підозрюваному загрожує до семи років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...