• Головна
  • В Одесі завершується підготовка до майбутнього опалювального сезону
13:59, Сьогодні
Надійне джерело

В Одесі завершується підготовка до майбутнього опалювального сезону

В Одесі завершується підготовка до майбутнього опалювального сезону

В Одесі завершується підготовка до опалювального сезону 2024-2025 рр. Наразі спеціалісти провели діагностування та ремонт обладнання. 

Про це повідомила заступниця Одеського міського голови Ганна Позднякова.

Віцемер зазначила, що наразі підготовка до майбутнього опалювального сезону добігає кінця. Вона наголосила, що процес йде за графіком: проведено технічне діагностування та ремонт котлів і трубопроводів, електрообладнання, обстежено димові труби, насосне господарство. Також проведено технічне обслуговування генераторів, які будуть підживлювати малі котельні у разі необхідності.

Районі адміністрації та ЖКС проводять роботу з підготовки внутрішньобудинкових мереж до старту опалювального періоду. А комунальні підприємства, підпорядковані Департаменту міського господарства, проводять роботи із підготовки спецтехніки, запасу палива та закупівлі протиожеледних матеріалів.

Також тривають роботи з облаштування фундаментів під когенераційні машини.

"Надходження обладнання очікується в листопаді. Такі терміни обумовлені контрактами, які укладала UNDP. Тому вплинути на терміни постачання ми не можемо. Зі свого боку ведемо всі необхідні підготовчі роботи, які будуть виконані вчасно", - розповіла Ганна Позднякова.

Заступниця Одеського міського голови закликала містян також за можливості підготуватись до зими - зменшити тепловтрати домівок та подбати про альтернативні джерела живлення тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...