• Головна
  • Фіктивний шлюб з жінками з інвалідністю: на Одещині затримали двох чоловіків, які намагалися виїхати за кордон
17:30, Сьогодні

Фіктивний шлюб з жінками з інвалідністю: на Одещині затримали двох чоловіків, які намагалися виїхати за кордон

Фіктивний шлюб з жінками з інвалідністю: на Одещині затримали двох чоловіків, які намагалися виїхати за кордон

Під час прикордонного контролю у пункті пропуску «Орлівка» військовослужбовці Ізмаїльського загону у двох випадках викрили ознаки протиправних схем одруження чоловіків з жінками з інвалідністю.

Про це повідомили у ДПСУ.

Аби уникнути мобілізації та виїхати за кордон, 31-річний житель Житомирщини одружився з  жінкою з інвалідністю, яка старша за нього на 10 років.  Він розповів, що везе дружину на лікування до Туреччини, проте вона казала, що чоловік їде на роботу. Незважаючи на те, що шлюб був укладений усього три місяці тому, чоловік щасливої дати не пам’ятає. Також, обидва не знають особистих даних один про одного, та ще й проживають не разом.

Обраниця іншого 31-річного чоловіка, жителя Одещини, на рік молодша за попередню. Вона також має інвалідність. Цікавим у цьому випадку є те, що разом з ними в автівці їхала 28-річна жінка, яку він представив як свою двоюрідну сестру. Але як з’ясували прикордонники, остання перебувала із ним в цивільному шлюбі і вони навіть мають двох дітей. Як і в попередньому випадку, «подружжя» нічогісінько не знали один про одного.

Про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Ізмаїльського районного відділу Національної поліції України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...