• Головна
  • Викрили нову схему: через кордон на Одещині чоловіки тікали під виглядом водіїв вантажівок, - ФОТО
15:57, Сьогодні
Надійне джерело

Викрили нову схему: через кордон на Одещині чоловіки тікали під виглядом водіїв вантажівок, - ФОТО

Викрили нову схему: через кордон на Одещині чоловіки тікали під виглядом водіїв вантажівок, - ФОТО

Правоохоронці заблокували нелегальний канал виїзду чоловіків призовного віку під виглядом водіїв вантажівок. Директор фірми, яка надає послуги з міжнародних вантажних перевезень, отримав підозру. Суд взяв його під варту із правом внесення застави понад 1,8 мільйона гривень. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

У відомстві розповіли, що керівник фірми за хабарі допомагав чоловікам мобілізаційного віку виїхати за кордон. Він влаштовував їх водіями до свого товариства. Надалі відомості про нових працівників вносив до відповідної інформаційної системи, що надавало їм правові підстави для вільного перетину кордону.

Отримавши у нелегальний спосіб законні підстави, чоловіки на вантажівках фірми виїжджали до Молдови. Згодом автівку до України доправляла вже зовсім інша особа.

"На підставі отриманих доказів слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області повідомили про підозру керівникові товариства, яке надає послуги з міжнародних вантажних перевезень. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави 1 816 800 гривень", - повідомили в поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...