• Головна
  • В Одесі для дітей захисників та захисниць України влаштували яскраве свято
Політичні новини
17:35, Сьогодні

В Одесі для дітей захисників та захисниць України влаштували яскраве свято

Політичні новини

Діти військовослужбовців, що боронять Україну, відвідали кінний клуб «Аріон», де змогли познайомитися покататися на конях та навчитися за ними доглядати.

Акція відбулася напередодні Дня захисників та захисниць України і була організована одеською міською організацією всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та «Батьківщиною Молодою».

Мета заходу – підтримка сімей військових, які стримують окупантів на всіх фронтах російсько-української війни, насамперед, їх дітей. Також до кінного клубу завітали власне самі військові, які проходять службу в Одесі або знаходяться у відпустках. 

На початку відбулася екскурсія, під час якої інструктори «Аріона» познайомили гостей з тваринами. Діти мали змогу погодувати їх з рук яблуками та морквою. Коні із задоволенням ласували смаколиками і дозволяли діткам їх пестити. 

Потім малеча отримала солодкі подарунки та потрапила у руки спеціалістів з аквагриму, що нанесли на дитячі обличчя та руки найрізноманітніші малюнки. Ну і власне після цього почалося катання на конях у супроводі інструкторів. 

«Прекрасно розуміємо, що і дорослі, і діти мають величезний стрес, щоночі летять шахеди, а вдень ракетна небезпека: сирени, укриття, постійна небезпека. Тож ми намагаємося хоч якось розбавити цю жахливу рутину позитивом, поки батьки цих маленьких одеситів боронять Батьківщину. Сьогодні бачимо, що дітки щасливі, вони дуже збуджені і не можуть відійти від коней. І дуже важливо, що працівники клубу не просто дають змогу кататися на конях, а й розповідають про них, про догляд за ними і залучають до цього дітей. Це велика радість бачити посмішки на обличчях як дітей, так і їх батьків», - зауважив голова Одеської міської організації «Батьківщини» Дмитро Жеман.

Акція тривала більше трьох годин, під час яких маленькі одесити отримали можливість звикнути до благородних тварин та забути про те, що навколо війна, а їх батьки в ній не іграшкові солдати, а справжні герої та героїні, які щодня ризикують власним життям за волю і свободу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...