• Головна
  • В Одеській області прикордонники викрили бізнес-схему нелегального продажу тютюну для кальяну на 3,3 мільйона гривень
12:31, Сьогодні

В Одеській області прикордонники викрили бізнес-схему нелегального продажу тютюну для кальяну на 3,3 мільйона гривень

В Одеській області прикордонники викрили бізнес-схему нелегального продажу тютюну для кальяну на 3,3 мільйона гривень

Прикордонники Одеського загону спільно з детективами Територіального управління БЕБ, реалізуючи спільну оперативну інформацію, викрили чергову схему збуту контрафактного тютюну для кальяну без марок акцизного податку. Ринкова вартість вилучених підакцизних товарів становить 3,3 млн грн.

Про це повідомили у ДПСУ.

Правоохоронці встановили, що одесит налагодив «бізнес» з реалізації тютюну для кальяну по всій території України. Чоловік для збільшення обсягів збуту та розширення клієнтської бази створив спеціальний сайт, через який отримував замовлення на товар. Суміші для паління відправляв клієнтам через мережу поштових відправлень.

В ході проведення обшуків за місцем проживання ділка, у транспортному засобі та в приміщенні, обладнаному для зберігання товару, правоохоронці виявили та вилучили понад 1 000 кг тютюну для кальяну різних виробників, вугілля, етикетки для їх пакування, чорнові бухгалтерські записи та мобільні телефони.

Наразі організатору нелегального бізнесу повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України «Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів».

Правоохоронці встановлюють шляхи постачання контрафактної продукції та повне коло причетних до незаконної діяльності громадян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...