• Головна
  • В Одесі викрили наркоторговця: товар ховав у солодощах, а гроші отримував через криптовалюту
10:17, Сьогодні

В Одесі викрили наркоторговця: товар ховав у солодощах, а гроші отримував через криптовалюту

В Одесі викрили наркоторговця: товар ховав у солодощах, а гроші отримував через криптовалюту

Незаконний «товар» чоловік доставляв «клієнтам» посилками, а гроші отримував на криптогаманець. Слідчі вже скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушника. Йому загрожує до 10-ти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомили у ГУНП Одещини.

Поліцейські встановили, що чоловік, діючи з наразі невстановленими особами, збував наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним громадянам, відправляючи їх по Одесі та в інші куточки України. Отримувачами були, зокрема, жителі Київської, Львівської, Харківської, Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Для конспірації своєї протиправної діяльності чоловік здійснював відправки під вигаданими іменами, а «товар» ховав у кондитерських виробах та власноруч виготовлених декоративних свічках. Поліцейські задокументували сім таких оборудок з наркотичним засобом канабісом, обіг якого обмежено, та особливо небезпечною психотропною речовиною тетрагідроканабінолом, обіг якої заборонено. За кожну з них зловмисник отримав від покупців близько 12 доларів на свій криптогаманець.

За силової підтримки працівників батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області наркоділка було затримано. Слідчі вилучили з незаконного обігу збутий ним «товар» і провели за місцем мешкання санкціонований обшук, в ході якого виявили ще низку різних наркотичних засобів та психотропних речовин у вигляді екстрактів, смол, грибів, трави, а також електронні ваги, вакууматори та пакети до них, які використовувалися для пакування «товару», мобільний телефон, стартові пакети мобільних операторів та інші речові докази.

Усі речовини поліцейські скерували на експертизу і підтвердили їх належність до наркотичних засобів та психотропних речовин, а також встановили вагу, що загалом склала понад 200 грамів.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 242 тис. 240 грн, яким той скористався. Обвинувальний акт скерували до суду. Правопорушнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...