• Головна
  • Сітка затіняюча. Де і як використовують. Де купити у Одесі?
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Сітка затіняюча. Де і як використовують. Де купити у Одесі?

Новини компаній
Сітка затіняюча. Де і як використовують. Де купити у Одесі?, фото-1

Ті, хто займаються власним сільським господарством, знають, наскільки важливо мати у наявності сітку затіняючу. Що собою узагалі представляє сітка затіняюча та як вибрати, щоб вона виконувала ті функції, які на неї покладено?

Отже, сітка затіняюча є особливим матеріалом. Використовують для того, щоб захищати молоді рослини від впливу надмірного сонця. Працює за принципом відбивання більшої частини світла. Решта світла пропускається з рівномірним розсіюванням.

Головна характеристика подібного товару полягає у ступені затінення. Даний параметр здатен напряму впливати на кількість світла, який проходить через сітку для затінення. Все це необхідно приймати до уваги, якщо виникла потреба купити сітку затіняючу і використовувати за призначенням.

Вибирати варіанти сітки потрібно, відповідно до потреб рослини. Сітка може мати різні пропускні властивості. Як правило, кількість сонячних променів, що проходять через сітку, визначаються у відсотках. Починаючи від 45% до 90%. Використовувати можна у конкретній ситуації зі своїми перевагами.

Затіняючі сітки Agreen: головні переваги

Затіняючі сітки мають високий попит та популярність серед фермерів. Ще вони стануть корисні для тих, хто має свої теплиці, займається вирощуванням саду. Матеріали відрізняються практичністю, якістю, надійністю. Гарантують відмінний захист від ультрафіолетових променів, здатні покращувати мікроклімат, використовуються різним чином.

При використанні затіняючих сіток, можна виділити наступні:

  • Надає можливість регулювати, підтримувати оптимальну температуру під сіткою, якою накривають культури;
  • Гарантується захист від прямих променів сонця, зменшується частота полива;
  • Виходить додатково захистити рослини від сильного вітру. Завдяки чому, рослини не пошкоджуються;
  • Сітка додатково захищає від шкідників, знижує витрати води. Даний ефект досягається, бо вода менше випаровується;
  • Монтаж такого матеріалу швидкий й якісний. До того ж сам матеріал довговічний.

Щодо вартості таких сіток, то вона може бути самою різною. Виходячи з щільності й колірної гами. Додаткові запитання можна поставити на ресурсі, коли робите замовлення.

Причини вибрати саме Agreen

Подібного товару на ринку досить багато. Але якщо зробити вибір на користь Agreen, тоді отримаєте бажане у найкращому варіанті. Саме Agreen є лідером продажів агро-товарів. Компанія працює на ринку вже багато років і встигла завоювати любов клієнтів у країні. Якщо купити затіняючу сітку даного бренду, тоді можна сміливо претендувати на якість, надійність товару.

Завітавши до офіційного сайту, можна вибирати серед різноманітних варіантів сітки. Відмінності полягають у ступенях затінення, кольорах, розмірах. Вироби мають високу якість, здатні чітко виконувати власні функції. Доставка здійснюється за мінімальні терміни, і вже скоро матимете те, що потрібно для розвитку аграрної діяльності і вдосконалення подальших результатів.

Потрібна консультація? Тоді менеджери магазину нададуть безкоштовну якісну консультацію. Ці сітки з’явилися на ринку не так давно. Проте швидко знайшли визнання у користувачів. Основне призначення полягає саме у тому, щоб захищати рослини від сонця. Забезпечивши наявність затіняючої сітки, зможете впливати на якість й кількість врожаю. Подбавши про земельну ділянку, створивши певні умови, фермер отримає здорові й міцні рослини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сітка затіняюча #сітка #Agreen #AgreeMarket #дача #сад #огород #ферма #сільське господарство #фермери #агро товари #захист від сонця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...