• Головна
  • На Одещині жінку підозрюють у вбивстві сина під час сімейної сварки: їй загрожує до 15 років неволі
13:35, Сьогодні

На Одещині жінку підозрюють у вбивстві сина під час сімейної сварки: їй загрожує до 15 років неволі

На Одещині жінку підозрюють у вбивстві сина під час сімейної сварки: їй загрожує до 15 років неволі

Подія сталася кілька днів тому ввечері в одному з населених пунктів Куяльницької громади. Прибувши за адресою вказаною місцевими жителями, слідчо-оперативна група Подільського районного управління поліції у веранді приватного домогосподарства виявила закривавлене тіло 31-річного чоловіка. Власниця будинку пояснила, що померлий – її син, який мешкав з нею та батьком у цьому будинку.

Про це повідомили у Нацполіції.

Слідчі встановили, що під час сімейної вечері, яка супроводжувалась вживанням алкоголю, родичі посварились. Син почав ображати та принижувати матір. А остання, обурившись, вдарила його в груди ножем, який тримала в руці. Батько не зміг завадити дружині. Після скоєного нею він попросив сусідів викликати поліцію і «швидку», але, на жаль, потерпілий помер на місці, не приходячи до свідомості.

З місця події криміналісти вилучили ніж, біологічні зразки та інші предмети, що становлять інтерес для слідства, які скерували на експертизу. Тіло чоловіка слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередньо, смерть настала внаслідок проникаючої колото-різаної рани грудної клітки.

Поліцейські затримали жінку в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і на підставі зібраних доказів повідомили їй про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. За цей злочин правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років.

Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...