• Головна
  • Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі"
Новини компаній
17:00, Сьогодні

Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі"

Новини компаній
Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі", фото-1

12 жовтня завітайте в супермаркет мережі “Обжора” на Степовій, 28, щоб весело, смачно й атмосферно провести вихідний. На вас чекає багато цікавого – приходьте, щоб зарядитися чудовим настроєм й оцінити всі принади оновленого магазину!

Збирайтеся компанією чи родиною і плануйте гарне дозвілля, а також вигідні закупи. Адже з нагоди відкриття супермаркету після його реновації кілька днів, з 11 по 13 жовтня, діятимуть мегазнижки! Акційні позиції дивіться на листівці.

Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі", фото-2

Мережа “Обжора” постійно розвивається, тому локація на Степовій трансформувалася згідно із запитами часу. Основний акцент зроблено на технологічній складовій – придбане нове сучасне обладнання, щоб максимально забезпечити потреби у виготовленні й зберіганні продукції та максимально підвищити комфорт і сервіс для покупця. 

Щодо асортименту компанія теж постаралася: тепер він не просто різноманітний, на будь-який запит і гаманець, а реально приголомшливий. Товари від популярних місцевих виробників, перевірених українських постачальників, імпортна і, звісно, улюблена покупцями власна продукція бренду – якісна, екологічна й завжди свіжа. Щомісяця в магазині новинки, вигідні пропозиції та економія, бо для клієнтів “Обжори” працює програма лояльності. Все для своїх, рідних!

Смак осіннього свята

Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі", фото-3

Та вернімося до Свята врожаю. У суботу у супермаркеті на Степовій з 12 до 19-ї години буде осінній фестиваль-ярмарок. Жива драйвова музика, дотепний ведучий, яскрава фотозона на вулиці для пам’ятних світлин на згадку і казкова карусель з кониками для діток! 

За гастрономічний святковий настрій відповідає бренд-шеф мережі супермаркетів Василь Яким. В зоні кулінарії він пропонуватиме гостям свої кулінарні фантазії на осінню тематику. Такого у звичайному меню “Обжори” немає, тож саме для вас ексклюзив від маестро: картопля, запечена з пармезаном, товчена бараболя зі шкварками, ребра барбекю, шашлики зі свинини та курятини, банош із бринзою та шкварками, фарширований перець, картопляна ковбаска, баклажани по-італійськи, “Тещин язик”, салат з печеним гарбузом, скумбрія, запечена з лимоном та апельсином. Ну дуже смачно, поживно й апетитно.

Хто обожнює випічку, тому у зону “Горбушки”. Там спокушатимуть пирогами, тартами з овочів і фруктів та іншою смакотою. Тільки уявіть: прованський хліб з гарбузом, грушевий клафуті, сливовий пиріг, гарбузові та яблучні сирники, плацинди, галети з яблуком, грушею, сливою. Зупинитися на чомусь одному неможливо.

Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі", фото-4

А що попити цікавенького? Фруктові чаї!

Ми, українці, любимо їжу на “-це”: м’ясце, сальце, винце, але ж соління – то наше все. Тому в магазині буде велике різноманіття солінь! Обирайте, чого ваша душа бажає.

На честь відкриття оновленого супермаркету для гостей проводитимуться дегустації від постачальників. Ви можете спробувати овочеві йогурти, соління, м'ясні вироби й насіння, щоб розширити свій щоденний раціон.

Розважатися з вигодою

Дегустації, безпрограшна лотерея та море знижок: Свято врожаю в оновленій "Обжорі", фото-5

Під час свята діятимуть великі знижки на весь асортимент овочів та фруктів. Тож не проґавте нагоду гарненько затаритися, як то кажуть про запас, на зиму – щось заморозите, щось посушите, щось закрутите в банки, а щось з’їсте одразу. Бо треба вітамінізуватися, доки є змога.

Однозначно потішить вікторина “Змішай соки – вгадай смак”! У цій забаві, ви маєте вгадати смаки соків, змішаних барменом. Якщо відгадали – забирайте приз! А якщо ні, не засмучуйтесь, все одно отримаєте символічний подарунок і можете випробувати свою удачу ще раз. Тут користь, азарт і задоволення в одному стаканчику.

І найприємніший сюрприз від “Обжори” – безпрограшна лотерея. При купівлі товарів від 400 грн на вас гарантовано чекає приз.

Торгівельна мережа завжди намагається порадувати своїх клієнтів, тому без упину розвивається, пропонуючи оновлені формати, розширюючи свої послуги, асортимент і географію. Так, незабаром відбудеться відкриття нового магазину у ЖК “Одіссей”, на розі вулиць Березова, 1, та Люстдорфська дорога, 55. Чим вас здивує та привабить супермаркет, читайте у наступних публікаціях. А про всі новини, товари, знижки й сервіс докладно дізнавайтеся на сайті “Обжори”, який, до речі, також незабаром оновиться!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...