• Головна
  • Після удару автівка злетіла з дороги й перекинулася: на Одещині сталася смертельна ДТП, - ФОТО
10:05, Сьогодні
Надійне джерело

Після удару автівка злетіла з дороги й перекинулася: на Одещині сталася смертельна ДТП, - ФОТО

Після удару автівка злетіла з дороги й перекинулася: на Одещині сталася смертельна ДТП, - ФОТО

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Білгород-Дністровському районі. Загинув водій автомобіля, який перекинувся після зіткнення з іншим авто. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Автопригода сталася між селами Салгани та Шабо. Поліцейські попередньо встановили, що 74-річний житель Сергіївської ОТГ, керуючи автомобілем Skoda Octavia, не обрав безпечну швидкість руху, не дотримався дистанції та протаранив автомобіль Honda Accord під керуванням 22-річної жительки Мологівської ОТГ, яка рухалась попереду у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення автомобіль Skoda Octavia виїхав з дороги та перекинувся, що призвело до загибелі водія.

Кермувальниця та пасажири автомобіля Honda Accord не постраждали. Водійку перевірили на стан сп’яніння – вона була у тверезому стані.

"Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби вилучено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини ДТП", - зазначили в поліції. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...